Bedenktermijn – 14 dagen na ontvangst

Bij Ouwe Snoepert heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te retourneren (herroepingsrecht). Gedurende dit termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het annuleren/herroepen van uw order heeft u 14 dagen om uw bestelling retour te sturen.

Voor een snelle afhandeling is het wijs om uw retourzending van tevoren aan te melden bij onze klantenservice per mail, telefonisch of via het digitale retourformulier. Gebruik het digitale retourformulier voor om uw retour aan te melden. Het vooraf kenbaar maken van uw retourzending maakt de verwerking voor ons én dus ook voor u een stuk sneller.

lees verder digitaal retourformulier

Uitgesloten van retourneren

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verzegeling verbroken is, niet meer geretourneerd worden in verband met hygiëne (wettelijk bepaald + zie onze algemene voorwaarden artikel 8, lid 2):

  • Artikelen waarvan de verpakking en/of verzegeling is verbroken
  • Artikelen die een zeer korte houdbaarheidsdatum hebben
  • Artikelen die over datum zijn
lees verder

Eisen aan retourzending + stappenplan

Let erop dat bij het retour zenden van uw bestelling dat uw retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

In een paar stappen je order snel retourneren of ruilen? Volg dan ons stappenplan om dit zo snel en eenvoudig mogelijk te doen!

lees verder

Kosten retourzending voor eigen rekening

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Enkel de verzendkosten van uw naar ons zijn voor eigen rekening. U kunt zelf naar een Post NL Pakket punt gaan om uw retour te verzenden. De kosten hiervoor zijn verschillen per vervoerder.

lees verder

Hoe snel heb ik mijn geld terug?

Zodra wij uw retourzending bij ons in ontvangst hebben mogen nemen, dan verwerken wij deze direct. Onze administratie zal het bedrag dat u betaald heeft voor uw bestelling met eventuele verzendkosten terugstorten. In het algemeen storten wij het geld binnen 14 dagen terug op uw bankrekening. Houdt hierbij rekening dat de banken zelf ook 1 a 2 werkdagen in beslag nemen om de transactie te verwerken. Rondom het weekend en nationale feestdagen kan het echter wat langer duren.