De verzendkosten en levertijd per bezorgoptie

Bij Ouwe Snoepert wordt uw bestelling snel en discreet verzonden. Bij ons kan u kiezen om uw bestelling op te halen bij een Post NL Pakketpunt of DHL Parcelshop. Verder heeft u de keus voor diverse bezorgopties, zoals niet bij de buren afleveren of alleen in avond leveren. Uw bestelling wordt altijd verstuurd met een Track & Trace nummer, dus u kunt altijd uw bestelling volgen. Hieronder leggen wij u per bezorgoptie uit wat u precies mag verwachten van ons en onze verzendpartners Post NL en DHL.

Verzendkosten per bezorgoptie

Afhalen bij Post NL Pakketpunt: €6,75

Afhalen bij DHL Pakketpunt: €6,75

Thuisbezorgen pakketpost: €6,75

NIET bij de buren bezorgen: €7,95

Avondlevering 18-21h: €7,95

Gratis verzending vanaf €50

Verzendkosten

Per bezorgoptie verschillen de verzendkosten. De verzendkosten worden niet per artikel berekend, maar over uw gehele bestelling. Bestelt u voor meer dan €50, dan is de verzending voor u gratis!

lees verder

Levertijd

Vandaag besteld = overmorgen in huis! Rondom nationale feestdagen en bijzondere dagen hebben wij, Post NL en DHL aangepaste levertijden.

lees verder

Afhalen bij een DHL Parcelshop

Heeft u geen zin om de hele dag of avond te wachten op een koerier? Geen probleem! Wij kunnen uw bestelling ook klaar leggen bij een DHL Parcelshop bij u in de buurt. Dan kunt u het afhalen wanneer het u het beste uitkomt.

lees verder

Afhalen bij een Post NL Pakketpunt

Heeft u geen zin om de hele dag of avond te wachten op een koerier? Geen probleem! Wij kunnen uw bestelling ook klaar leggen bij een Post NL Pakketpunt bij u in de buurt. Dan kunt u het afhalen wanneer het u het beste uitkomt.

lees verder

Niet bij de buren bezorgen

Voor extra discretie kunt u bij ons ervoor kiezen dat uw bestelling niet wordt bezorgd bij uw buren. Erg handig als u intieme producten besteld of gewoon niet zulke goeie vrienden bent met de buren. Geen probleem bij ons!

lees verder

Avondlevering tussen 18:00-21:00 uur

Overdag niet thuis, omdat u aan het werk bent? Geen probleem! Kies voor avondlevering en wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling alleen tussen 18:00 en 21:00 uur wordt bezorgd.

lees verder

Verzendkosten en levertijd Europa

Wij kunnen uw bestelling ook elders in Europa bezorgen! De landen waar we kunnen leveren en wat het mag kosten verschilt enorm.

lees verder